Modevisning på Grand Hotell

Tyvärr "missade" konferensiären att berätta vad vi ville säga om våra kläder, så här kommer lite info om visningen på Grand Hotell....
Här är mannekängerna klädda för after ski! Mjuka Varma kläder som passar både vinter och vår... Sissel har ett par Jeans från Funaki of Norway, en Stickad bomulls tröja från Signal och handgjord mössa från Wigens.. Kragen är även luva/mössa men finns endast beig kvar... Louise har en stickad poncho i vid modell med storpolo från Intown.. en benvit topp & mössa från Park-Lane, I-phone vantar från Tif&tiffy & mobilväska från So Nize... Sandra har Jeans från Soulmate med skinndetaljer och en oversize tröja från Signal.. matchande tub... Jag är inte mannekäng men har en stickad tunika från Container.. Else-marie har grå byxa från Occupied, benvit top och Stickad tröja med fransar från Container.. mössa wigens och tubhalsduk från Dam&knekt.
 
Tyvärr missade vi att ta kort när de var klädda för Julbord så vi hoppar direkt till "den lilla svarta" (utom jag då)
Här har vi fyra olika klänningar för jul & nyår... Louise har en fransa med V-hals (499:- !) och Nyårs jackan..Sissel har också klänning från fransa, med spets volanger och ringning både bak & fram.. Sandra har en klänning helt i spets med matchande underklänning och Else-marie har en Prêt klänning med spetsliv och sammets kjol... och underbar partyjacka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0