Lång fredag och lång lördag..

Ett försök att få folk att handla på hemmaplan! Både fredag och lördag längre öppet tider och chans att vinna paket för 10000:-  Tävlingen kommer att pågå tom 20/12.... Hoppas Lysekilsborna nappar på detta och inte av gammal vana åker till Torp eller Gbg!
 
Jag har i alla fall lagt fram massor av fina julklappstips och förslag på julbords stassar...:-) Så det är bara att komma in och inspireras.. och självklart handla för att ha chans på julklappssäckarna värde 10000:-  5000:- eller 3000:-
 
Tack för denna veckan, den har varit produktiv med både kurser och inköp.... syns på måndag!
 
 

En av alla modevisningar!

Seniormässa på Oscars i Lysekil. En av dagens höjdpunkter var modevisning med mannekänger från pro.
Här har vi 2 tjejer för Julia´s och ett snyggt "par"från Corner 34... Kerstin undrar vad de första mannekängerna håller på med....... Siv är konsentrerad, hur går man egentligen...Så här roligt är det att vara mannekäng tycker Kerstin...... Marinblå ullkappa från Park-Lane, mönstrad blus och matchande scarves från Sandwich har hon på sig!
Det är inte meningen att vara suddig... det bara blev så. Snygg är jag i alla fall, i jacka från Sandwich, Stickad tröja från Park-Lane och snygga byxor från Cambio. Mössan från wigens är pricken över i.

RSS 2.0