Ruskig måndag efter lyckad lördag!

Börjar dagen med mössan neddragen över öronen och vantar på händerna... Tänker att det nog blir en rätt lugn dag i Lysekil! Då passar det perfekt att lägga in lite fina bilder från lördagens modevisning på Café Kungsgatan... Om inte batteriet i mobien tagit slut....
Jag kan i alla fall berätta att vi hade en toppen kväll med Trubadur Sebastian som underhöll, Giselas goda mat, modevisning från LL1903, Corner 34 & vi på Julia´s... Helen Lycke visade smycken och var konferencier. Hon berättade målande om byxor, stadsparken och en staty under armen som kompletterade tavlan.... du måste varit där för att förstå... Jag själv hade fixat blandade låtar till do-bi-do som skulle passa en blandad skara gäster men Linnéa Henriksson & Moa Lignell var inga kändisar i detta sällskap! ABBA, Ledin och Ted Gerdestad var ok i alla fall. Summan blev en väldigt lyckad kväll så skulle tillfället dyka upp igen FÅR ni inte missa det!
 
Tack alla fina mannekänger för att ni ställer upp på att bli klädda och uppvisade för folkmassor.. det kommer flera tillfällen där vi behöver er!
Likheten är slående!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0