proffsigt!

Känner mej som ett proffs! Lyckades lägga in länken och passade på att rekomendera Prêt också.. Ett Svenskt märke som funnits på marknaden ett bra tag och som jag personligen tycker växt ENORMT senaste året...
Snygga funktionella kläder som känns lite lyxiga!

Nu har familjen kommit hem från fotbollen (LFF vann med 3-1 om nån undrat) Så nu är det fredagsmyyys!

Vår 2012 snart färdigköpt..

Vårens mode snart färdig inhandlat! Frågan är om budgeten håller....
Satt sent i går kväll och försökte bestämma vilka linnebyxor från vilken leverantör som skulle få komma till oss till våren, ALLA leverantörer hade MASSOR med fint för vår 2012.

Och nu rasar hösten in, det är julafton varje dag! Det kan gärna få vara sommar ute ett tag till men det finns inga härligare kläder än höstkläderna... kolla Sandwich och Prêt till exempel. Jag ska försöka lägga en länk till deras hemsidor (om jag klarar av det, nybörjare som jag är:)


Härliga Höst!!


Är jag en bloggare nu?

Tänk att jag som inte kan någonting om datorer faktiskt har gjort en blogg! Inte illa, måste klappa mej själv på axeln en stund innan jag fortsätter... Här kommer jag lägga in nyheter och bilder från vår fina lilla butik i Lysekil, Julia´s och antagligen pladdra på om andra oviktiga småsaker oxå. 

Har idag varit i Göteborg och köpt in vårkläder från 2 olika märken Container och Signal.. Fantastiskt mycket fint att se fram mot. Container är som att sitta mitt i en godisskål och Signal med sina sportigt kvinliga kläder är ju underbara! Men nu får det räcka för idag, natti natti

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0