Julklappskväll bonusklubben!

Igår hade vi julklappskväll för Julia´s egna bonus klubb, kul att ni ville komma!
Glögg, pepparkakor och goda kolor i goda vänners lag och så vet man att det man önskar sig hamnar under granen!
I år önskar jag mej......
i bomull/Silke! Den kan användas vid alla tillfällen oavsett årstid.
 
Missa inte chansen att shoppa på kvällstid... På torsdag är det julklappskväll i Lysekil och de flesta butikerna har öppet till 21
Vi kommer att ha procentjakt.. 5-50% så passa på att köpa de sista julklapparna!

Nyheter!!

Nu har första kartongen från Park-Lane herr kommit! Underbar vit skjorta i oxford bomull med blå knapphål, blå insida på kragen och blå tillhörande näsduk.... kan inte miss matchas;-) Julklapp till mannen kanske?!
Tyvärr finns inga bilder att lägga ut på dessa så håll ögonen på www.parklanefashion.comså dyker de snart upp. Under tiden kan ni se lite inspirationsbilder från deras katalog...
 
 

Redan nu börjar vårens kläder komma in ramlandes! Vi har ju precis fått vinter....

 
Lite vårkänsla i all snö! Dessa härliga gröna kläder finns nu på lagret... tillsammans med lite kornblå tillbehör! Tror vi får vänta lite till innan de ska fram i butiken?!
 
Säljer desto mer av dessa nu!!

Julklappar!

Det är inte lätt för våra nära och kära att veta vad vi önskar oss alltid!
Vi vill göra det lättare, både för givare och mottagare... Måndag 17:e dec har vi extraöppet 18-21 då Ni provar ut vad Ni önskar er, vi slår in det och er man/dotter/vän kommer och handlar! Ni får en extra present från oss när ni öppnar paketet... en värdecheck på 10% av beloppet att handla annat för!
Välkomna in!

Julskyltning...

Här kommer lite bilder på våra Juliga Skyltfönster...
Med detta önskar vi en Varm....
...Vit jul!
Och ett Glittrigt Nytt År!!

Modevisning på Grand Hotell

Tyvärr "missade" konferensiären att berätta vad vi ville säga om våra kläder, så här kommer lite info om visningen på Grand Hotell....
Här är mannekängerna klädda för after ski! Mjuka Varma kläder som passar både vinter och vår... Sissel har ett par Jeans från Funaki of Norway, en Stickad bomulls tröja från Signal och handgjord mössa från Wigens.. Kragen är även luva/mössa men finns endast beig kvar... Louise har en stickad poncho i vid modell med storpolo från Intown.. en benvit topp & mössa från Park-Lane, I-phone vantar från Tif&tiffy & mobilväska från So Nize... Sandra har Jeans från Soulmate med skinndetaljer och en oversize tröja från Signal.. matchande tub... Jag är inte mannekäng men har en stickad tunika från Container.. Else-marie har grå byxa från Occupied, benvit top och Stickad tröja med fransar från Container.. mössa wigens och tubhalsduk från Dam&knekt.
 
Tyvärr missade vi att ta kort när de var klädda för Julbord så vi hoppar direkt till "den lilla svarta" (utom jag då)
Här har vi fyra olika klänningar för jul & nyår... Louise har en fransa med V-hals (499:- !) och Nyårs jackan..Sissel har också klänning från fransa, med spets volanger och ringning både bak & fram.. Sandra har en klänning helt i spets med matchande underklänning och Else-marie har en Prêt klänning med spetsliv och sammets kjol... och underbar partyjacka!
 

RSS 2.0